Select Page

Kaikkia asiakkaita ei miellytä asiointi autoliikkeessä tai rajallinen ajankäyttö ahdistaa nopeisiin, välttäviin ja hintaviin ratkaisuihin esimerkiksi yritysmaailmassa. Carry Oy:n tarkoitus on asiakkaan ajan säästäminen oman osaamisensa toteuttamiseen, harrastuksiin, tai vaikka ajanviettoon perheensä kanssa.

”Säästöä riippumattomasti Sinun ja Yrityksesi puolesta” tarkoittaa, että olemme valmiita auttamaan yksityishenkilöä yhden auton hankinnasta aina isonkin yrityksen kokonaisvaltaiseen autopolitiikan hoitoon. Käytössä on riippumattomasti kaikki autoliikkeet, sekä rahoitusyhtiöt.

Vaihtoehdot automerkeissä, lisävarusteissa, moottorivaihtoehdoissa, verotuksessa sekä rahoitusmuodoissa lisääntyvät jatkuvasti. Tuosta viidakosta on työlästä löytää itselle tai yrityksen käyttöön kokonaisvaltaisesti sopivin vaihtoehto. Carry Oy:n perustaja Marika Lasturanta on sekä automyyjänä, että toimistotöissä palvellut autoalan eri konserneissa jo 10 vuoden ajan. Alan hurja kehittyminen pitää mielenkiinnon yllä, mutta harvoin aiheeseen perehtyvälle hankinta voi olla työlästä ja vähän ahdistavaakin.

Uudet sivut avataan pian, ollaan silloin yhteydessä!

MARIKA LASTURANTA

Autoneuvottelija

+358 40 961 7136

marika.lasturanta@carry.fi